Valokuva: Kaisa Kettula

Moi,

huippua kun olet täällä!

Olen Tuija markkinointihenkinen, idearikas ja huumorintajuinen valokuvaaja-visualistinainen. Helsinkiläinen dowshiftaaja, joka muutti pientilalle maaseudun rauhaan ja perusti oman yrityksen. Ymmärrystä löytyy niin maaseudun tarpeista kuin stadin sykkeestäkin, ja tämä tietämys on aina eduksi markkinoinnissa.

Olen työskennellyt vuosia markkinoinnin parissa erilaisissa duuneissa. Minulle visuaalisuudenmerkitys korostuu kaikessa, siksi olenkin aina pysynyt alalla. 

Olen työskennellyt Suomen "huippupaikoilla"  mm. visuaalisen markkinoinnin esimiehenä, mainospäällikkönä, tehnyt tapahtuma- ja messusuunnitteluja ja toiminut sisustajana (jopa eräässä telkkariohjelmassakin. Nooh, onko se nyt sitten joku saavutus, mukava kokemus se ainakin oli).

Taustastani löytyy visualistin, valokuvaajan, sisustuksen, markkinointiviestinnän ja mainonnan opiskeluja. Olenpahan käynyt Tikkurilan ja Sadolinin sisustusmaalauskurssitkin. 

Myös monia muita koulutuksia verkko-osaamisesta, grafiikasta ja yrittäjyydestä on takana. Tästä pääset kurkkaamaan cv:n mikäli kiinnostaa.

Mun mielestä kaikki asiat kannattaa tehdä yhteistyöllä, yksin puurtaminen turruttaa ja asiat jäävät helposti junnaamaan samaa rataa. 

Asiakaslähtöisyys on tärkein toimintaperiaatteeni, perehdyn aina kaikkiin työtehtäviini perusteellisesti ja teen työni huolella aikataulussa pysyen.

Muutokset vaativat totuttelua ja rohkeutta, minä autan sinua ideoiden jalostamisessa. Laatikon ulkopuolelta-ajattelu kannattaa näinä kovan kilpailun aikoina.

Ota yhteyttä, ensimmäinen puhelinpalaveri on aina maksuton, vaikkei se johtaisikaan toimeksiantoon.

Toivottavasti nähdään yhteistyön merkeissä!

Tuija

 

Seuraa INSTAGRAMISSA:

tuijapukka_photography